У Рівненській області рятувальники нагадали учасникам обласних змагань зі спортивного туризму основні правила безпечного поводження на природі

У Рівненській області рятувальники нагадали учасникам обласних змагань зі спортивного туризму основні правила безпечного поводження на природі

05.06.15 14:19 0 575
3 червня працівниками Володимирецького районного сектору Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області проведено виступ-інструктаж на відкритті обласного змагання зі спортивного туризму серед працівників освіти, що проводитиметься в лісовому масиві поблизу озера с. Воронки Володимирецького району у період з 3 по 6 червня.

Враховуючи, що даний захід проходитиме біля природної водойми в лісовій місцевості, користуючись нагодою співробітники Служби порятунку нагадали учасникам змагань та всім присутнім про привила безпечної поведінки на воді та необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки при перебуванні в лісовій місцевості.

Слід зазначити, що в переважній більшості саме через людський фактор трапляються пожежі, які знищують «зелені легені» нашої планети. А випадки утоплення, які щороку фіксуються на водоймах краю, стаються здебільшого саме через нехтування правилами безпечної поведінки на воді. Адже, як показує практика, люди хоч і знають про небезпеку, яка чатує на них у воді, проте трапляються і такі особистості, які вперто їх порушують. Часто така халатність призводить і до трагічних наслідків.

Під час інструктажу рятувальники роздали присутнім спеціальні листівки-пам’ятки з профілактики нещасних випадків на воді та по дотриманню правил пожежної безпеки в природних екосистемах.

Співробітники Служби порятунку наголосили, що дотримання всіх згаданих простих правил та застережень вбереже громадян від трагедій та зробить їх відпочинок багатим лише на приємні спогади і враження.

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі поблизу ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ