У Рівненській області підприємці-початківці усе частіше свою увагу звертають на виробництво сільськогосподарської продукції

У Рівненській області підприємці-початківці усе частіше свою увагу звертають на виробництво сільськогосподарської продукції

05.06.15 08:08 0 587
Захист бізнес-планів відбувся 2 червня у черговій групі підприємців-початківців Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Безробітні планують реалізувати свої бізнес-ідеї у різних сферах: торгівлі, автоперевезеннях, наданні послуг, металообробці тощо. Цікаво, що чимало майбутніх підприємців вважають перспективним виробництво сільськогосподарської продукції. Приміром, Тарас Мічута вирощуватиме високоврожайну малину ремонтантних сортів, Олександр Писарчук та Олексій Борисюк – печериці, Сергій Веремчук розводитиме кролів, а Світлана Метешова хоче створити перепелину міні-ферму.

Демобілізований учасник бойових дій у зоні АТО Сергій Петелін із Великої Любаші Костопільського району – електрогазозварник за професією і має непоганий досвід роботи з металом. Він самотужки опанував основи ковальства і хоче зайнятися виготовленням кованих виробів. У РЦПТО ДСЗ йому запропонували консультації стосовно облаштування кузні, придбання чи виготовлення ковальського інструменту, адже в Гощанському навчальному відділенні вже мають у цьому значний досвід, та й чимало випускників теж започаткували власну ковальську справу.

Бажаємо випускникам курсів з допомогою служби зайнятості успішно започаткувати власну справу та реалізувати свої мрії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волонтери з Львівщини ...
Наступна новина: Вінничина: протягом тижня ...

КОМЕНТАРІ