У Рівненській області варто вірити в свої сили

У Рівненській області варто вірити в свої сили

05.06.15 11:04 0 673
Державна служба зайнятості стала надійним захисником та порадником для громадян, вимушено переселених з Донецької та Луганської областей. У Кузнецовську нині успішно працює переселенка Руслана Лук'янчук, якій допомогли знайти роботу фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості.

У базових центрах зайнятості внутрішньо переміщені особи можуть стати на облік в якості шукача роботи, отримати право на допомогу по безробіттю, а в разі потреби – й перевчитися та обрати інший професійний шлях.

До Кузнецовського міського центру зайнятості за допомогою звернулась Руслана Лук'янчук, яка раніше проживала в м.Роздольне Донецької області і мала великий досвід роботи в сфері торгівлі. Руслана була змушена залишити рідну домівку. Вона втратила роботу, але фахівці ЦЗ зуміли підтримати її та налаштувати на активний пошук. Руслана відвідувала семінари, тренінги, ярмарки вакансій, індивідуальні консультації. Дівчина легко йшла на контакт та проходила співбесіди ЇЇ комунікабельність стала в нагоді. Наполегливість дала свої результати і дівчина отримала вакантне місце кухаря у ФОП Віктора Дейнеки. І хоча робота була тимчасового характеру, але вона приносила задоволення, з'являлись нові ідеї з оформлення страв та їх приготування. А такий працівник завжди потрібен роботодавцю, тому Віктор Володимирович вирішив забрати дівчину на постійне місце роботи. Так 30.03.2015р. Лук'янчук Руслана була працевлаштована до ФОП Дейнеки кухарем, де наразі успішно працює.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ