Очільники Тернопільської обласної ради побували у військовослужбовців

Очільники Тернопільської обласної ради побували у військовослужбовців

05.06.15 10:04 0 562
Голова обласної ради Василь Хомінець та заступник голови Олег Боберський ознайомилися із умовами побуту військовослужбовців 44 окремої артилерійської бригади, яка дислокується у Тернополі, а також із забезпеченням бригади необхідними медикаментами, оглянули територію.

Т.в.о. командира 44 окремої артилерійської бригади, підполковник Валентин Козловець та керівники обласної ради обговорили проблеми, які існують, та можливості їх вирішення. «Ми завітали до частини для того, щоб визначити, чим обласна рада може допомогти вашій бригаді, – наголосив Василь Хомінець. - Це може бути і допомога, приміром, необхідними медикаментами чи облаштуванням побуту, і сприяння в організації концертних чи просвітницьких заходів для військовослужбовців».

Василь Хомінець запросив т.в.о. командира на зустріч до обласної ради із окресленими конкретними питаннями, які потребують вирішення.

Нагадаємо, наприкінці квітня для потреб військовослужбовців цієї бригади були закуплені медикаменти за кошти, які пожертвували працівники комунальних установ, закладів та організацій Тернопільської обласної ради у рамках благодійної акції «Тернопільщина – захисникам України». На прохання військової частини закуплено антибіотики, протизастудні препарати, засоби для обробки ран тощо – загалом 20 найменувань на загальну суму 12 тисяч 800 гривень.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку вшанували ...

КОМЕНТАРІ