Закарпатець захопив частину ділянки у Виногорадові та без жодних дозволів звів на ній споруди – прокуратура вимагає знести їх                  

Закарпатець захопив частину ділянки у Виногорадові та без жодних дозволів звів на ній споруди – прокуратура вимагає знести їх              

05.06.15 09:59 0 538
Прокуратурою Виноградівського району пред’явлено позов до суду про зобов’язання закарпатця знести за власний рахунок самовільно встановлені виробничі навіси на захопленій ним земельній ділянці площею 0,1605 га в м. Виноградів та привести земельну ділянку у первинний стан.

Прокурор Виноградівського району Юрій Беламут зазначив що, закарпатець самовільно зайняв земельну ділянку в м. Виноградів площею 0,1605 га і вартістю близько 667 тис.грн. Відтак, не отримавши будь-яких дозволів на проведення будівництва чи надання в користування земельної ділянки для будівництва, звів на захопленій землі виробничі навіси.

Ця особа неодноразово притягалася до адмінвідповідальності за самовільне зайняття земельної ділянки. Крім цього, на усунення скоєного порушення, йому було видано припис. Штрафи чоловік сплачував, проте порушення не усував. Це і стало приводом для звернення прокуратури до суду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Круглий стіл» на тему ...
Наступна новина: Очільники Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ