У ДТП на Хмельниччині постраждало 5 дітей

У ДТП на Хмельниччині постраждало 5 дітей

05.06.15 14:10 0 654
Аварія сталася поблизу села Гуменці Кам'янець-Подільського району. Одна із «швидких», яка виїхала на місце події, теж потрапила в ДТП.

близько 11.30 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Гуменці Кам'янець-Подільського району 62-річний водій автомобіля «Chevrolet Aveo», який рухався в напрямку Хмельницького, під час здійснення обгону допустив зіткнення з попутним автомобілем «Volkswagen Transporter».

П'ятеро дівчаток, які перебували в салоні мікроавтобуса, отримали травми різного ступеня важкості. Найстаршій із них 15 років, найменшій — 4. Двоє потерпілих з черепно-мозковими травмами госпіталізовані до Кам'янець-Подільської міської лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.

Ця аварія опосередковано стала причиною іншої ДТП. У Кам'янці-Подільському на перехресті вулиць Гагаріна та Пушкінської водій «Таврії» не пропустив одну зі «швидких», яка їхала на допомогу потерпілим під Гуменцями. Тут, на щастя, ніхто не постраждав, тож працівники ДАІ обмежились складанням адміністративного протоколу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За 5 місяців Вінниччина ...
Наступна новина: На Тернопіллі поблизу ...

КОМЕНТАРІ