Юні закарпатські мрійники отримали Дипломи

Юні закарпатські мрійники отримали Дипломи

05.06.15 13:09 0 579
Юні закарпатські мрійники отримали Дипломи, подарунки та екскурсію до Ужгородського замку за перемогу у ІІ етапі конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Звертаючись до переможців Вікторія Сливка, голова журі та викладач Закарпатського художнього інституту, зауважила, що з кожним роком якість, майстерність та глибина дитячих робіт збільшується. Зокрема, велика напруга та переживання за майбутнє України відчувається в цьогорічному конкурсі. Адже події, що відбуваються в країні об'єднують українців та прищеплюють патріотизм, інформує «Карпатський об'єктив» Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Нагороджуючи переможців, керівник ГУ ДФС Закарпаття наголосив, що крізь призму свого сприйняття діти демонструють те, як вони розуміють та вболівають за майбутнє країни і, можливо, навіть більше, ніж дорослі, переймаються державними видатками на освітню, культурну, оздоровчу, спортивну та інші сфери, вкрай необхідні для існування повноцінного суспільства.

Читайте також:

Закарпатські університети в рейтингу «Топ-200 Україна»

Очільник Закарпатської митниці зазначив, що проведення конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини» сприяє підвищенню податкової культури маленьких громадян, що є однією з характерних рис цивілізованої розвинутої держави. За його словами творчий підхід до розуміння сплати податків та економіки прививає почуття відповідальності за майбутнє нашої країни.

Варто наголосити, що 9 робіт юних закарпатців переходять до третього і завершального рівня конкурсу дитячої творчості, що пройде в м. Києві на загальнонаціональному рівні.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ