На Волині засудили шахрая,який

На Волині засудили шахрая,який "продавав" віртуальні талони на пальне

06.06.15 11:32 0 576
На вудку шахрая клюнуло п'ятеро волинян: усі вони «купили» талони на пальне, ще один потерпілий «придбав» обіцянку вступити до автошколи та отримати посвідчення водія.

У ході досудового розслідування міліціонери встановили: зловмисник і в минулому заробляв на життя обманом довірливих людей, за що й був засуджений до двох років в'язниці. Однак чоловік на тюремні нари так і не потрапив, оскільки був звільнений на підставі ст. 7 Закону України «Про амністію».

Пройшло зовсім небагато часу – і шахрай знову захотів легких грошей: пропонував лучанам придбати талони на пальне за зниженими цінами. При цьому «продавав» лише великі партії (не менше 50 літрів). Оскільки ціна була цілком прийнятна, клієнтів у афериста не бракувало. Так спритник на продажу карток «розвів» п'ятьох жителів обласного центру, поклавши до кишені понад 15 тисяч гривень.

Окрім цього, пройдисвіт пропонував клієнтам «вирішити питання» зі вступом до автомобільної школи та в короткі терміни отримати водійське посвідчення, за що вимагав передоплату. У результаті один волинянин втратив 4000 гривень.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, і призначив покарання – два роки позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ