Цьогоріч надходження до місцевих бюджетів міста Луцька та Луцького району зросли на 57 мільйонів гривень

Цьогоріч надходження до місцевих бюджетів міста Луцька та Луцького району зросли на 57 мільйонів гривень

06.06.15 09:46 0 590
За п'ять місяців 2015 року до місцевих бюджетів міста Луцька та Луцького району надійшло 276,8 мільйона гривень податків і зборів. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження зросли на 57 мільйонів гривень,- повідомляє інформаційно-комунікаційний сектор Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Лідером у наповненні місцевих скарбниць залишається податок на доходи фізичних осіб – 159 мільйонів гривень. Також забезпечено надходження 27,5 мільйона гривень єдиного податку з фізичних осіб та юридичних осіб. Плати за землю надійшло 26,2 мільйона гривень.

Крім цього, у січні-травні поточного року забезпечено збір акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів у сумі 26,8 мільйона гривень.

«Одним з пріоритетних напрямків податкової реформи є курс на децентралізацію. Регіональні громади отримують більшу економічну свободу, адже розширено джерела надходжень до місцевих бюджетів, у тому числі від акцизного податку», - зазначила начальник Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: з нагоди 50-річчя в ...
Наступна новина: Хмельницькі дільничні ...

КОМЕНТАРІ