Відзначення переможців конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»

Відзначення переможців конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»

06.06.15 12:07 0 571
У приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагородження переможців обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини» та педагогічних працівників, які приурочені до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, який щороку відзначається 5 червня.

Участь у заході взяли заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Володимир Кальніченко, заступник голови Хмельницької обласної ради Ігор Хитрук, депутат Хмельницької міської ради Сергій Мандзій, керівники та представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, учнівська молодь, педагогічні працівники із навчальних закладів Хмельниччини та обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, засоби масової інформації та громадськість.

Директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій Вавринчук привітав усіх зі святом та зазначив, що для збереження та відновлення нашого довкілля провідну роль відіграє неперервний процес екологічної освіти і виховання, який починається в ранньому дитинстві, коли закладаються основи свідомого ставлення до навколишнього середовища, і продовжуються протягом усього життя людини. Саме для цього проведено конкурс серед учнівської молоді з відтворення ними стану довкілля у формі творчих поробок, малюнків та фоторобіт. У конкурсі взяли активну участь понад 350 представників із навчальних закладів усіх районів та міст області. За рішенням журі визначено 64 переможця конкурсу.

По закінченню заходу юним переможцям та їх наставникам Ігор Хитрук та Сергій Мандзій вручали відзнаки та цінні подарунки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ