На Хмельниччині до рятувальників у гості завітали школярі.

На Хмельниччині до рятувальників у гості завітали школярі.

06.06.15 14:11 0 540
Співробітники Красилівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області 5 червня організували ознайомчу екскурсію для учнів 5-6 класів Щиборівецької загальноосвітньої школи. До 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Красилів завітало понад 30 учнів у супроводі вчителів.

Під час екскурсії підрозділом рятувальники розповіли малечі основні правила безпеки життєдіяльності, нагадали правила поведінки на воді та під час відпочинку у лісових масивах. Надзвичайну зацікавленість викликала розповідь та демонстрація можливостей пожежно-рятувального автомобіля та аварійно-рятувального спорядження. Спритність, з якою рятувальники здійснюють саморятування за допомогою рятувальної мотузки, захопила дітей.

В кожного учня була можливість приміряти бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом автомобіля, уявити себе справжнім рятувальником. На згадку про гостину у пожежно-рятувальній частині педагоги отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти були у захваті від екскурсії та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

ГУ ДСНС України

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ