Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в допоміжних спорудах житлового сектору

Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в допоміжних спорудах житлового сектору

06.06.15 10:46 0 569
4 червня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Дружне Красилівського району. Зателефонував власник та повідомив про пожежу в допоміжній споруді.

До місця виклику оперативно прибув черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів, який силами ланки газодимозахисної служби о 13:28 локалізував пожежу площею 15 кв. м, а о 13:37 повністю її ліквідував. Вогнем пошкоджено покриття та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Того ж дня о 15:46 виникла пожежа у господарчій будівлі в с. Грицьків Городоцького району.

Вогнеборці 39-ї державної пожежно-рятувальної частини та 33-го державного пожежно-рятувального поста локалізували пожежу о 16:21, не допустивши її розповсюдження. А о 16:26 пожежа площею 40 кв. м була ліквідована. Вогнем знищено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку. Можлива причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Вже о 18:40 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслав надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній споруді житлового сектору в с. Покощівка.

Черговий караул пожежно-рятувального підрозділу та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Білогородка оперативно прибули до місця виклику. Пожежу було локалізовано о 19:00, ліквідовано о 19:02. Вогнем знищено покриття на площі 6 кв. м. За попередньою інформацією, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем.

Завдяки швидким та злагодженим діям рятувальників на пожежі врятовано три поруч розташовані споруди.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ