У Рівненській області рятувальники проводять профілактичні рейди в місцях масового відпочинку людей біля водойм

У Рівненській області рятувальники проводять профілактичні рейди в місцях масового відпочинку людей біля водойм

06.06.15 10:02 0 546
Рейдові групи костопільських рятувальників продовжують відвідувати місця масового відпочинку людей на водоймах для того, щоб за допомогою профілактичних бесід та розповсюдження тематичних застережних листівок запобігти загибелі краян. Ця проблема нині набирає особливої гостроти, адже з початку місяця синоптики прогнозують спекотну погоду.

Ситуація, котру довелося спостерігати рятувальникам на одному із піших мостів ріки Замчисько, наводить на роздуми. Перше, що впадає у вічі, – група хлопчаків підліткового віку, котрі стрибають з перил мосту у воду. Працівники Служби порятунку тут же пояснили дітям, чому так поводитися не можна, розповіли про правила поведінки на воді, підкреслили, до яких наслідків можуть призвести такі пустощі. Також хлопцям вручили застережливі листівки.

Загалом рятувальники поспілкувалися з дітлахами, що були присутні та спостерігали за купальниками. Працівники Держслужби з НС нагадали їм, як діяти, коли топиться людина, способи та методи її порятунку та надання першої долікарської допомоги.

Костопільський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині влада не ...
Наступна новина: Чернівці: Для дітей з ...

КОМЕНТАРІ