У Рівненській області рятувальники провели для учнів гімназії екскурсію в пожежно-рятувальній частині

У Рівненській області рятувальники провели для учнів гімназії екскурсію в пожежно-рятувальній частині

06.06.15 10:21 0 577
04 червня співробітники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області запросили до себе в гості учнів Дубенської гімназії № 2.

Під час екскурсії рятувальники нагадали школярам правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в літній період, розповіли про основні причини виникнення загорянь, наслідки пожеж. Крім того, роз’яснили правила поведінки при виникненні надзвичайних подій. Також, вогнеборці продемонстрували спеціальні автомобілі, бойове спорядження та технічне обладнання, які представники мужньої професії використовують при ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій. Ознайомили співробітники Служби порятунку «101» дітей і з побутом та умовами роботи дубенських рятувальників.

Аби школярі швидше запам’ятали правила, які необхідно знати та дотримуватись кожній людині, рятувальники організували для присутніх конкурси та вікторини на знання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Також, учні гімназії мали змогу одягти окремі елементи бойового спорядження вогнеборців та посидіти у спеціальних автомобілях, загасити умовну пожежу, уявивши себе на мить справжніми рятувальниками – людьми, які незважаючи ні на що, по першому виклику виїжджають на допомогу громадянам.

Дубенський МРС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині відбулися ...

КОМЕНТАРІ