Рівненщина: даруймо дітям радість!

Рівненщина: даруймо дітям радість!

06.06.15 11:41 0 646
Свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося 2 червня в Будинку дозвілля селища Млинів. До цікавого і яскравого дійства долучилися й фахівці Млинівського районного центру зайнятості – адже і молодші, і старші школярі повинні знати про світ професій.

Свято, що відбувається на початку червня, є досить популярним серед школярів, адже пов'язане із стартом найдовших у році літніх канікул. Тож всю інформацію у цей день учні сприймають з особливим емоційним піднесенням.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Олена Саківець зізналась, що на початку заходу дещо хвилювалась, адже не була впевнена, чи захочуть дітлахи долучитись до програми, яку вона підготувала. Та даремно. Ажіотаж був, та ще й який! Діти із захопленням відгадували загадки про професії, брали участь у конкурсах та іграх «Хто втратив цю річ?», «Назви професію», «Таємнича скриня», «Острів». Такі інтерактивні форми є й корисними, пізнавальними, і цікавими. Корисними – тому що допомагають дітям більше дізнатись про професійний світ, ознайомитись з основною класифікацією професій, сформувати вміння розрізняти їх за типами, навчають шанобливого ставитися до непрестижної, але суспільно необхідної праці. Водночас такі заходи – це своєрідна гра, яка передбачає і змагання, і нагороду. Переможці під бурхливі оплески отримали заслужені призи, а учасники – заохочувальні відзнаки.

Ніколи не потрібно забувати, що діти – це наше відображення. Тож вкладаймо в них усе найцінніше, найсокровенніше і найпрекрасніше – і чудовий урожай не примусить себе чекати!

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: закарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ