Працівники ДАІ Рівненщини у пришкільних таборах нагадують діткам,як слід поводитися на дорозі (+фото)

Працівники ДАІ Рівненщини у пришкільних таборах нагадують діткам,як слід поводитися на дорозі (+фото)

06.06.15 09:05 0 643


Літній період, коли багато дітей перебувають на відпочинку в шкільних таборах, особливо сприятливий для змістовної профілактичної роботи з юними учасниками дорожнього руху.

Отож, правоохоронці завітали до загальноосвітньої школи № 4, що в обласному центрі, щоб нагадати дітям про загальні правила поведінки на дорозі під час літнього відпочинку.

На заняття з безпеки дорожнього руху педагоги зібрали учнів початкових класів. Бесіда з дітлахами вийшла дуже жвавою, учні охоче спілкувалися з інспектором ДАІ, згадували Правила дорожнього руху та відповідали на поставлені питання. Особливу увагу дітей працівники ДАІ звернули на дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, керуючи двоколісними транспортними засобами. Бесіда проходила в ігровій формі, тому залишила у дітей приємні враження.



? Такі профілактичні заходи вкрай важливі й потрібні. Це ще одна сходинка до підвищення знань з ПДР, що сприятиме зниженню рівня дитячого дорожньо-транспортного травматизму, ? наголошує заступник начальника Державтоінспекції Рівненщини Віктор Мороз.

На завершення зустрічі від правоохоронців діти отримали тематичні буклети та навчальні посібники з Правил дорожнього руху.

Працівники ДАІ постійно проводять подібні заходи з підростаючим поколінням, наразі відвідують пришкільні літні табори, а вже скоро завітають з профілактичними бесідами до оздоровчих таборів.



Державтоінспекція Рівненщини нагадує, аби літній відпочинок пройшов безпечно, гарно та цікаво, всім без виключення категоріям учасників дорожнього руху потрібно неухильно дотримуватися Правил поведінки на дорозі.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ