На Житомирщині правоохоронці опікуються безпечним відпочинком та  побутом дітей

На Житомирщині правоохоронці опікуються безпечним відпочинком та побутом дітей

06.06.15 11:34 0 545
В області тривають заходи, присвячені дітям та їх дозвіллю. Працівники міліції долучаються до загальнорайонних свят та відзначають дітей, їх батьків та наставників за здобуті досягнення і успіхи, а також відвідують сиротинці та будинки сімейного типу.

Упродовж останнього тижня в обласному та районних центрах тривають пізнавально-розважальні та святкові заходи для дітей. У Баранівці правоохоронці влаштували для місцевих школярів конкурси та вікторини. Міліціонери Житомирського району відвідали будинок сімейного типу, в якому виховуються переселенці зі сходу України та подарували дітям солодощі та речі повсякденного вжитку. Червоноармійські правоохоронці влаштували для місцевих дітлахів екскурсію до свого райвідділу.

Працівники Любарського райвідділу міліції на міське свято запросили дітей своїх колег, які нині перебувають у бойовому відрядженні на Луганщині. У конкурсі малюнків дітлахи зобразили патріотичну символіку та передали вітання своїм батькам-захисникам.

Працівники ДАІ взяли участь у випускній святковій лінійці Тетерівської загальноосвітньої школи Житомирського району, на якій не тільки нагадали школярам про дорожню безпеку влітку, але й нагородили грамотами своїх юних помічників-ЮІРівців. А на базі Кінологічного центру у Житомирі міліція організувала для дітей пізнавально-розважальну програму, через яку донесла до молоді зміст професії правоохоронця-кінолога.

Очільник міліції Житомирщини Валерій Рудик разом колегами завітали до обласного спеціалізованого будинку дитини в м. Новограді-Волинському. Також шефи – працівники УМВС завітали й до Житомирського обласного спеціалізованого будинку для дітей-сиріт та дітей, які залишились без батьківського піклування. Діти отримали подарунки, а керівництву закладів міліціонери передали продукти та інші необхідні речі.

Працівники Брусилівського райвідділу міліції під час святкових заходів у місцевому Будинку культури відзначили батьків-вихователів будинків сімейного типу та прийомних сімей. Правоохоронці подякували багатодітним родинам за їх мудрість та чуйність, виховання гідних членів громади.

Червоноармійські правоохоронці під час святкових заходів відзначили багатодітні родини учасників АТО. Після урочистого концерту учасники та гості свята провели конкурс малюнку на асфальті, темою якого став мир на землі.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині засудили ...
Наступна новина: Рівненщина: даруймо дітям ...

КОМЕНТАРІ