Хмельницькі дільничні допомагають родині колишнього колеги,який воює в АТО

Хмельницькі дільничні допомагають родині колишнього колеги,який воює в АТО

06.06.15 09:46 0 577
Декілька років тому Дмитро Скригуль працював дільничним інспектором Південно-Західного відділку, а зараз служить в одній з військових частин Хмельницького та перебуває у відрядженні в зоні проведення антитерористичної операції.

Вдома, в селі Правдівка Ярмолинецького району, на повернення сина з нетерпінням чекають батьки. До них і завітали колишні колеги бійця, аби підтримати та допомогти по господарству.

— От син перед від'їздом почав робити ремонт будинку, а ми з дружиною наводимо лад на городі, — говорить батько бійця Микола Іванович. — Звичайно, рук на все не вистачає, тому раді будь-якій допомозі. Дякую хлопцям, що не забувають про нас. Дмитро вже декілька років як звільнився міліції, а дружба лишилась і до цього часу.

Дільничний інспектор міліції Південно-західного відділу Сергій Вибодовський раніше працював разом із Дмитром.

— Знаю його як відповідального працівника і добру людину, тож зовсім не дивно, що він знову одягнув погони тільки уже старшого солдата та відправився на східний кордон захищати нашу державу.

Дмитро Скригуль декілька разів перебував у відрядженнях в зоні проведення антитерористичної операції. Неодноразово потрапляв під обстріли, але, на щастя, залишився живим. Друзі, колеги та рідні переживають за Дмитра і з нетерпінням чекають його повернення додому.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ