На Тернопіллі зборівську районну державну адміністрацію очолив Ігор Яворський

На Тернопіллі зборівську районну державну адміністрацію очолив Ігор Яворський

06.06.15 12:15 0 649
Днями голова Тернопільської ОДА Степан Барна представив очільника Зборівської райдержадміністрації. Відповідно до розпорядження Президента України, від 26 травня 2015 року №570, на дану посаду призначений Яворський Ігор Богданович.«на час головування Степана Барни, посади не продаються, — запевняє голова Тернопільської ОДА. — У кожному районі було по декілька потенційних кандидатів і критерії та вимоги до обрання голів райдержадмінітрацій — надзвичайно жорсткі. Натомість раніше, за всю історію Тернопільської області, не було жодного випадку, коли голова адміністрації проходив усі чотири рівні відбору. Таким чином за останній період у системі виконавчої влади нашої області ми сформували один із найсильніших складів голів адміністрацій».

У рамках офіційного представлення нового керівника Зборівської райдержадміністрації, Степан Барна охарактеризував вказаний район як зразково показовий, у якому проживають справжні й відповідальні патріоти своєї країни.

«За підсумками четвертої хвилі мобілізації, Зборівський район виконав її на 85%, — підкреслив голова Тернопільської ОДА. — А якщо підсумувати п'яту мобілізаційну хвилю, то план перевиконаний на всі 110%. Дякую за це кожній сім'ї, кожній родині».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ