Навіщо купувати власне житло?

Навіщо купувати власне житло?

07.06.15 21:30 0 1439
Наше життя надзвичайно цікаве і насичене. Воно проходить певні стадії, вимагає від нас вирішення нових проблем і задач. І те, що було добрим і правильним в певному періоді нашого життя, стає зовсім неприйнятним в наступному. От живемо ми з батьками, про нас піклуються, одягають , годують, але час минає, і нам стає затісно в рідній батьківській оселі. Ми хочемо якогось простору, хочемо жити по-своєму, створювати свої правила. Звичайно, ми любимо наших батьків, охоче приходимо в гості на свята, та й просто навідати, але жити намагаємося окремо.

Надзвичайно добре, якщо ви маэте багато грошей, щоб купити собі невеличкий будиночок, але , як показує практика, це не завжди так. Та й не хочеться молодим людям жити десь там за містом, хочеться більш сучасного, стрімкого, насиченого життя. Однокімнатні квартири зараз купують найчастіше. І цьому є логічне пояснення. По – перше, грошей вистачає, тільки на таку покупку. По - друге, місця для одного, і навіть для молодої сім’ї з двох людей, цілком вистачить місця. Є ще одна причина для здійснення такої купівлі. Таку квартиру можна здати в оренду, для отримання прибутку, або розмістити під офіс своєї фірми.

Однокімнатна квартира в столиці - це добре чи погано?


Мати квартиру у столиці - це мрія чи не кожної людини. Але, купуючи собі житло, слід добре зважувати всі переваги і недоліки. Якщо ви хочете придбати квартиру у старому будинку, то тут можуть виникнути певні ризики. Така квартира хоч і буде коштувати дещо дешевше, але може бути в такому стані, що ремонт,навіть косметичний, потребуватиме вкладання багатьох коштів.

Якщо ж купувати квартиру у новобудові, то навіть однокімнатна квартира може коштувати надто дорого, але житло потім не буде вимагати ремонту. Варто зазначити , що вартість житла залежатиме від розташування: чи близько до метро, чи ні, наскільки легко доїхати до місця вашого помешкання і т. д.
От і треба визначатися, що вам більше підходить, і чи не будуть витрати на проїзд надзвичайно великі.

Якому забудовнику варто віддати перевагу.

Ринок будівельних послуг надзвичайно різноманітний. Сьогодні багато компаній пропонують свої квартири в новобудовах, споруджують цілі житлові масиви. Чимало різних рекламних щитів розташовано по всій столиці. Ось тут слід бути дуже обережним, і довіритися тільки перевіреним компаніям, щоб на втрапити у халепу і не позбутися своїх грошей. Купівля однокімнатної квартири в Києві в ЖК «Чайка» - є одним із правильних варіантів. Адже ціна квартири в цій компанії майже вдвічі дешевша, за ціни в комплексах аналогічного класу.

Сам комплекс розташований в декількох кілометрах від центру столиці, а відстань до найближчої станції метро займе у вас всього декілька хвилин. Крім того територію комплексу охороняється цілодобово. Всі комунікації відповідають сучасним вимогам та стандартам. ЖК «Чайка»-це сучасне містечко з добре розвиненою інфраструктурою, є дитячий садочок, школа, аптека, медичний центр, та всі необхідні магазини. До послуг власників авто - зручний підземний паркінг. Якщо вас цікавить житло в передмісті столиці, то обирайте квартиру в ЖК «Чайка»! Це на сьогодні дуже вигідна пропозиція, щоб вкласти ваші гроші, і тим самим забезпечити майбутнє своїй родині.




Джерело: http://ua.chayka.org.ua/golovna/nasha-neruxomist/1-kimnatni.aspx
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ