У Львівській області у Миколаєві свободівець вручив подяки учасникам конкурсу "Герої в моїй родині"

У Львівській області у Миколаєві свободівець вручив подяки учасникам конкурсу "Герої в моїй родині"

07.06.15 09:18 0 840
Голова Миколаївської районної організації ВО "Свобода" Ігор Надольський 3 червня 2015 року вручив подяки учасникам Всеукраїнського конкурсу учнівських малюнків та творів "Герої в моїй родині".

Похвальні листі за участь у конкурсі та книжки на історичну тематику отримали учні 3-го класу школи №3 міста Миколаєва Ярослав Кіндрацький, Анна Ярощук, Максим Садовий, Володимир Свобода.

"Цінною є робота учня 3-А класу Ярослава Кіндрацького. Батько школяра нещодавно віддав своє життя за волю та незалежність України. Ярослав називає героя у своїй родині "незламним татом", – розповів Ігор Надольський.

"У місті всі знають Василя Кіндрацького як доброго керівника різних рангів, старанного господарника. Та й коли у людини сім'я, діти і родичі поважного віку, то є за що відповідати і про кого дбати. Але він добровільно вступив у батальйон ОУН. Тато і його друзі б'ються з ворогами у Пісках біля донецького аеропорту. Часто бувають важкі бої, гинуть люди. У тата є друг, який воює разом з ним. Це Борис Гуменюк, він боєць і автор книжки "Вірші з війни". Тато деколи приїздить додому, бо дуже сумує за нами, і мама в цей час просто розцвітає. Ми з сестрою слухаємо цікаві розповіді про війну. Мені дуже подобається татова військова форма… Дуже сумно, коли тато повертається на передову. Він каже, що мусить воювати до кінця, аж доки Україна не переможе", – пише 8-річний Ярослав Кіндрацький.

Нагадаємо, Василь Кіндрацький, випускник факультету журналістики університету ім.Івана Франка, багаторічний голова Миколаївської райдержадміністрації, заступник командира батальйону "ОУН", боєць 81-ї десантно-штурмової бригади загинув 28 травня 2015 року. Бійця важко поранило пострілом ворожого танка на позиції "Шахта". Напередодні Василь Кіндрацький героїчно встановив прапор ОУН на найвищій точці на шахті у Водяному, з якої видно Донецьк і позиції противника і яка постійно перебувала під обстрілами.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зачем нужны автомобили ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ