На Хмельниччині навчають граючи,граючись навчаються

На Хмельниччині навчають граючи,граючись навчаються

09.06.15 09:53 0 587
З 2 червня в Ізяславському районі, на базі ряду загальноосвітніх навчальних закладів, розпочати роботу пришкільні табори з денним перебуванням дітей.

При Ізяславській ЗОШ І-ІІ ступенів № 4 діє перший в районі мовний табір, з поглибленим вивченням англійської. Як повідомила керівник мовного табору «Бригантина» Олена Велика-Яцюк головне в роботі табору – не втомлювати дітей додатковими уроками, а в ігровій формі підвищити їх знання з англійської мови. Правилом роботи табору є теза «Навчати граючись, граючись навчаються». Для цього педагоги проводять з дітьми різноманітні заходи, максимально використовуючи вживання англійської мови, закріплюючи набуті дітьми знання під час навчального року, зарядку англійською, різні квести, ігрові та розважальні програми. Вихованцями табору проводяться інформаційні програми «Відомі люди Великобританії». Більшість часу перебування у таборі діти та педагоги спілкуються англійською мовою. Особливо школярам подобається брати участь у розважальних рухливих іграх, розгадування кросвордів, ребусів та загадок англійською мовою.

Нещодавно до табору завітали: голова районної державної адміністрації Борис Яцков та начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Кирилюк. Вони прибули саме на час проведення ранкової зарядки, яку проводили активісти табору англійською мовою.

Також в цей день у таборі відбувся показ вистави «Вовк та котенята» на англійській мові, яку підготували разом із своїми педагогами Галиною Калінчук та Наталією Вяловою вихованці табору з числа учнів 5-8 класів.

Крім мовних занять в програмі перебування дітей у таборі передбачено чимало інших різноманітних заходів. Так під час відпочинку у пришкільному таборі його вихованці здійснюють походи історичними та пам'ятними місцями рідного міста. Беруть участь у різноманітних спортивних іграх та змаганнях.

Педагоги закладу навчають дітей ставити туристські намети, правильно розводити вогнище. Спільно з дорослими, діти вчаться готувати на власноруч розведеному вогнищі смачну юшку.

В планах організаторів табору провести загальнотабірне свято «Зоряне сяйво». Під час його проведення будуть проведені виступи дітей з піснями та віршами на англійській мові. Родзинкою свята стане показ сценки на англійській мові «Джек у коробці».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ