Вінницька область: піротехніки знешкодили два артснаряди часів Другої світової

Вінницька область: піротехніки знешкодили два артснаряди часів Другої світової

09.06.15 08:10 0 635
6 червня о 18:10 на пункт звязку державної пожежно-рятувальної частини №12 м. Могилів-Подільський надійшло повідомлення від сільського голови с. Немія про те, що на березі річки Дністер було виявлено предмет, схожий на боєприпас.

Під час проведення ідентифікації фахівцями ДСНС встановлено, що знахідкою являється 76-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

7 червня о 12:50 на пункт звязку служби порятунку м. Липовець надійшло повідомлення, що в смт Турбів на вул. Набережна, на березі річки Десенка, виявлено вибухонебезпечний предмет. На місці події фахівці ДСНС встановили, що знахідкою є 88-міліметровий артилерійський снаряд.

Місця виявлення боєприпасів були одразу огороджені та взяті під охорону працівниками міліції. 8 червня вибухонебезпечні предмети знешкоджені групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС.

Шановні громадяни, рятувальники застерігають: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, розбирати тощо – смертельно небезпечно для вас та оточуючих! Будьте обережні, бережіть власне життя!

ГУ ДСНС

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: В Ужгороді представлять ...

КОМЕНТАРІ