Житомирщина: рятувальники провели ігрову показово-навчальну акцію «Безпечне літо кожній дитині»

Житомирщина: рятувальники провели ігрову показово-навчальну акцію «Безпечне літо кожній дитині»

09.06.15 12:00 0 633
7 червня в приміщенні торговельно-розважального центру «Глобал UA» на території сімейного центру «Острів розваг» для відвідувачів закладу, серед яких були і діти-переселенців зі Сходу України, рятувальники в ігровій формі провели показово-навчальну акцію «Безпечне літо кожній дитині».

Усі відвідувачі торгівельно-розважального центру не могли пройти повз майданчик, на якому відбувалося незвичайне дійство. Учасників організатори поділили на дві команди - «Іскорка» та «Вогник».

З першої ж хвилини малюки поринули у вир пригод та випробувань, які підготували для них фахівці ДСНС. Як і планувалося, акція виявилися не лише веселою, а й інформативною. Левова частка конкурсів допомогла дітлахам закріпити свої знання з безпеки життєдіяльності та набути нових. Діти вчилися правильно викликати вогнеборців, боротися з полум’ям, рятувати своїх товаришів, які опинилися у воді. Також рятувальниками у цікавій формі розповіли дітлахам яких правил необхідно дотримуватись, як діяти та куди звертатися по допомогу в разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

«Насамперед ми ставили за мету прищепити дітям знання та навички попередження травматизму та вміння знайти правильне рішення у надзвичайній ситуації. Найголовніше, щоб літні канікули пройшли без надзвичайних подій за участю малят. Важливо аби батьки кожного дня нагадували своїм дітлахам елементарні правила безпеки. Тоді відпочинок залишить по собі лише приємні спогади та враження. Декада дитячої безпеки влітку триває, і в плані у співробітників ДСНС організувати ще не одну акцію, відвідати ще не одну установу, щоб літо було безпечним», – зазначає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Василь Кучин.

Безумовно, захід залишив у глядачів чимало позитивних емоцій. Такий результат порадував і співробітників ДСНС, адже найважливіше - подарувати усім без винятку дітям хоча б декілька хвилин сміху, радості та захоплення.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Гості з Латвії
Наступна новина: Чернівці: Розміри дольової ...

КОМЕНТАРІ