В Житомирській області фахівці ДСНС працюють на попередження дитячого травматизму під час літніх канікул та проводять для дітей кінолекторії

В Житомирській області фахівці ДСНС працюють на попередження дитячого травматизму під час літніх канікул та проводять для дітей кінолекторії

09.06.15 18:49 0 735
Навчати молоде покоління правилам безпечної поведінки – це вкрай важлива та необхідна справа. У наш час діти дуже швидко розвиваються і все те, що потрапляє їм на очі, миттєво стає предметом їхньої уваги та нової гри. Тому, потрібно намагатися якомога більше розповідати малечі про те, як необхідно себе поводити у тій чи іншій надзвичайній ситуації і що категорично забороняється робити для того, щоб така ситуація не сталася.

З цією метою працівники Управління ДСНС Житомирщини спільно з адміністрацією Спеціалізованого дитячого кінотеатру ім. І. Франка організували на базі даного закладу щотижневі бесіди з дітлахами 1-4 класів міських навчальних закладів. Адже розпочалися такі довгоочікувані літні канікули, під час яких малеча зазвичай буде представлена сама собі і щоб з нею не трапилося ніякої біди, обов’язково потрібно проводити будь-яку масово-просвітницьку роботу Це вже не вперше рятувальники Житомирщини проводять подібного заходи. Хочеться зазначити, що такі навчальні уроки стали незвичними у межах України та викликають велике захоплення у дітей. Виступи перед дітьми проходять у формі прямого спілкування та гри, що сприяє кращому засвоєнню почутого.

Цього разу, 8 червня, фахівці ДСНС поспілкувались з учнями 1-4 класів, що наразі перебувають у дитячих таборах при ЖЕКах обласного центру. Перед показом цікавого мультиплікаційного фільму діти мали змогу прослухати корисну інформацію про правила безпечного поводження у побуті та біля води, відгадати низку цікавих загадок на протипожежну тематику. У свою ж чергу, допитливі малюки проявили підвищену цікавість до того, що відбувалося і з радістю задавали питання та розповідали різноманітні цікаві історії, що траплялися у їхньому житті.

Після жвавої розмови школярі бурними оплесками подякували своїм новим друзям за візит і зауважили, що вже з нетерпінням чекають на них знову.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 1000 осіб з ...
Наступна новина: На Вінниччині на місці ...

КОМЕНТАРІ