Чернівці: Факт знесення зелених насаджень в парку «Жовтневий» перевірено комісійно

Чернівці: Факт знесення зелених насаджень в парку «Жовтневий» перевірено комісійно

09.06.15 15:34 0 682
Обстеження зелених насаджень на території парку «Жовтневий» біля картингової площадки 8 червня здійснила комісія у складі представників департаменту житлово-комунального господарства міської ради, тресту зеленого господарства та протизсувних робіт, департаменту екології та туризму облдержадміністрації.

Обстеження проведено за заявою мешканців щодо факту вирубки дерев у цій частині парку.

Встановлено, що КП «Парк «Жовтневий» звернувся до департаменту ЖКГ міської ради з клопотанням надати дозвіл на видалення низки дерев у зв'язку проведенням благоустрою та наведенням санітарного стану. Після відповідного обстеження КП «Парк «Жовтневий» отримав дозвіл на видалення за 14 фруктових дерев (яблуня,горіх, черешня, груша) через їх незадовільний якісний стан (ордер №194 від 27.05.2015 р.). Результати обстеження оформлено відповідним актом. Комісія також відмітила захаращеність цієї території дикоросом, сміттям та вказала усунути ці недоліки.

9 червня представники Департаменту ЖКГ міської ради проведуть повторний огляд місць, де видалено зелені насадження, за участю мешканців та постійних відвідувачів парку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ