Чернівці: Відбувся міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх,які перебувають на обліку в правоохоронних органах

Чернівці: Відбувся міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх,які перебувають на обліку в правоохоронних органах

09.06.15 13:42 0 662
У рамках святкування Дня захисту дітей 6 червня у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» відбувся другий міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх, які перебувають на обліку в ЧМВ КВІ відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області, Першотравневому, Садгірському, Шевченківському РВ УМВС України в Чернівецькій області та Чернівецькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Захід організовано та проведено Чернівецьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з управлінням по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, ЧМВ КВІ відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області, Першотравневим РВ УМВС України в Чернівецькій області, Садгірським РВ УМВС України в Чернівецькій області, Шевченківським РВ УМВС України в Чернівецькій області

У турнірі з міні-футболу взяли участь 22 неповнолітніх зазначеної категорії. За результатами змагань перемогу здобула команда Садгірського району міста Чернівці, ІІ та ІІІ місця посіли відповідно команди Першотравневого та Шевченківського районів. Також в змаганнях були відзначенні кращий гравець, воротар та захисник. Кожна команда отримала кубок та в подарунок футбольний м'яч. Всі учасники нагороджені грамотами та солодкими подарунками, а також вболівальники отримали морозиво від торгової марки «Ажур».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ