У Львові працівника міліції,котрий був затриманий під час одержання неправомірної вигоди,звільнено з ОВС

У Львові працівника міліції,котрий був затриманий під час одержання неправомірної вигоди,звільнено з ОВС

09.06.15 12:33 0 599
Працівника одного з райвідділів міліції Львова, котрий вимагав неправомірну вигоду у сумі двох тисяч доларів США за непритягнення особи до кримінальної відповідальності, звільнено з органів внутрішніх справ.

За грубі порушення службової дисципліни, положень Закону України «Про міліцію», Дисциплінарного статуту ОВС України, що призвело до надзвичайної події – розпочатого кримінального провадження та дискредитації правоохоронних органів – на працівника райвідділу накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ.

«Відповідний наказ мною підписаний», - повідомив начальник ГУМВС України полковник міліції Дмитро Загарія.

Звільненому правоохоронцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Також до дисциплінарної відповідальності притягнуто ряд керівників підрозділів ОВС Львівщини – за відсутність дієвого повсякденного контролю за діяльністю підпорядкованих працівників та за недостатній управлінський вплив на підпорядковані підрозділи.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Державтоінспекції ...
Наступна новина: Директор ужгородського ...

КОМЕНТАРІ