Протягом тижня підрозділи ДСНС України врятували 10 осіб та ліквідували 1044 пожежі

Протягом тижня підрозділи ДСНС України врятували 10 осіб та ліквідували 1044 пожежі

09.06.15 17:13 0 629
За минулий тиждень (з 1.06. по 7.06) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.

Зокрема, протягом минулого тижня виникло 2 надзвичайні ситуації, внаслідок яких загинуло 6 осіб. Так, 2 червня у Херсонській області виникла надзвичайна ситуація місцевого рівня. В смт Новотроїцьке на території приватного домоволодіння, у каналізаційному колодязі (глибиною 3 м) було виявлено загиблими 3 особи, які проводили очищення зливної труби та отруїлися газами, що накопичились у каналізаційній системі. Пожежно-рятувальним підрозділом тіла загиблих піднято на поверхню.

6 червня у Донецькій області виникла надзвичайна ситуація місцевого рівня: у квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку внаслідок необережного поводження з вогнем під час паління виникла пожежа. Рятувальниками виявлено тіла 3 загиблих осіб, які отруїлися продуктами горіння.

Впродовж тижня в Україні зареєстровано 1 тис. 347 надзвичайних подій, на які забезпечено реагування підрозділів ДСНС з виїздом до місця їх виникнення. В результаті вжитих заходів врятовано 28 осіб.

Ліквідовано 1044 пожежі, врятовано на пожежах 10 осіб та не допущено знищення вогнем 291 будівлі і 31 од. техніки. На пожежах загинуло 10 осіб, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 3 млн. 400 тис. грн.

З початку тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 197 виїздів, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 1 тис. 82 вибухонебезпечних предмети часів минулих війн.

Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 35 осіб.

За оперативними даними за тиждень виникло 482 дорожньо-транспортні події, внаслідок яких загинуло 55 осіб та постраждало 604 особи.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державтоінспекція ...
Наступна новина: Міліція Волині встановлює ...

КОМЕНТАРІ