На Волині працівники ДАІ перевірили готовність автобусів до виходу в рейс,(+фото)

На Волині працівники ДАІ перевірили готовність автобусів до виходу в рейс,(+фото)

09.06.15 09:56 0 648
З 1 по 30 червня в країні триватиме комплекс профілактичних заходів «Автобус-2015». Операція спрямована на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів та дотримання законодавства пасажироперевізниками.





П'ятого червня інспектори ДАІ міста Луцьк провели чергову перевірку автобусів, які виходять в рейс. Приємно відзначити той факт, що майже в усіх перевізників технічний стан і документація були в нормі. Окремі водії перед виходом в рейс не забувають про ретельне прибирання автобуса, кажуть, що окрім безпеки, мають значення і умови в яких люди будуть їхати.



Цього разу під час перевірки інспектори ДАІ виявили, що в одного із автобусів, який здійснює міжміські перевезення, майже повністю відсутній протектор на шинах. У випадку різкого гальмування це може призвести до серйозних наслідків.



Відносно водія автобуса було складено адміністративний протокол за статтею 121 частина 2 (технічні несправності транспорту, який надає пасажирські перевезення) штраф за таке порушення становить від 680 гривень. Загалом, в ході профілактичної операції, станом на сьогоднішній день уже оглянуто понад 120 транспортних засобів, з них, більше 50 виїжджали в рейс із порушеннями.

Упродовж місяця інспектори ДАІ ретельно перевірятимуть стан автобусів. Пасажирів закликають у свою чергу також звертати увагу на стан транспорту, в якому вони збираються їхати та відстоювати свої права на комфорт та безпеку.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ