В Луцьку відділом муніципальної дружини протягом 2-х місяців складено 86 протоколів про адміністративні правопорушення

В Луцьку відділом муніципальної дружини протягом 2-х місяців складено 86 протоколів про адміністративні правопорушення

09.06.15 10:28 0 671
Метою діяльності відділу муніципальної дружини Луцької міської ради є виконання повноважень місцевого самоврядування щодо забезпечення на території міста законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів територіальної громади.

Так, з 6 квітня по 5 червня 2015 року відділом складено 46 приписів за порушення Правил дотримання благоустрою в м. Луцьку, з яких 40 повністю виконано, 6 перебувають на контролі.

Інспекторами відділу складено 86 протоколів про адміністративні правопорушення за статями віднесеними до компетенції відділу. Дані адміністративні протоколи передано на розгляд у суд та на адміністративні комісії за місцем проживання порушників.

Розглянуто 28 звернень мешканців міста, що надійшли у ЦНАП, та 4 звернення, що надійшли у відділ безпосередньо та належать до компетенції відділу.

Також, оперативно відреаговано на 39 звернень, що надійшли через службу 15-80. На усі звернення інспекторами здійснено виїзди, відібрано пояснення та надано відповіді скаржникам в оперативному форматі.

Відділом проведено 8 рейдів на території міста стосовно: незаконного продажу алкоголю після 22-00, реалізації сурогату, вигулу собак у невідведених для цього місцях, несанкціонованої торгівлі та дотримання правил благоустрою м. Луцька тощо.

Відділ муніципальної дружини міської ради 722861

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині затримали ...

КОМЕНТАРІ