В Луцьку відбулося відкриття Міжнародної журналістської конференції “Роль ЗМІ в суспільстві”

В Луцьку відбулося відкриття Міжнародної журналістської конференції “Роль ЗМІ в суспільстві”

09.06.15 14:44 0 656
У сесійному залі обласної ради відбулося відкриття Міжнародної журналістської конференції “Роль ЗМІ в суспільстві”. Перед її початком Гімн України та Гімн Республіки Польща виконав камерний оркестр “Кантабіле”.

Зі вступним словом виступив голова Міжнародної асоціації журналістів “4-Влада”, модератор конференції Хенрик Кошьчєльни. Учасників зібрання привітали голова Фонду Європейська академія місцевого самоврядування Анджей Страва, віце-маршалек Люблінського воєводства Кшиштоф Грабчук, директор Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (Міністерство Юстиції України) Олена Черьомуха.

Від міської ради та громади міста Луцька учасників конференції привітав перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Він акцентував на важливій ролі ЗМІ, адже вони доносили правдиву інформацію з Євромайдану, тепер інформують про події, які відбуваються в зоні АТО. “Саме завдяки журналістам Україна змінюється і вже не буде такою, як була. Але ще потрібно багато вчитися і в цьому допомагають такі конференції”, ­ сказав він. Тарас Яковлев побажав усім продуктивної праці, нових знайомств і приємних вражень від перебування у нашому місті.

Міжнародна журналістська конференція “Роль ЗМІ в суспільстві” триватиме два дні. Відбуватиметься робота у секціях, під час яких виступлять провідні спеціалісти в галузі журналістики і самоврядування Волині, фахівці із Києва, Львова, Республіки Польща.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До школи-інтернату на ...
Наступна новина: На Закарпатті судитимуть ...

КОМЕНТАРІ