В Закарпатській області обговорення пропозиції для перспективного плану формування спроможних територіальних громад

В Закарпатській області обговорення пропозиції для перспективного плану формування спроможних територіальних громад

09.06.15 09:35 0 641
Цього дня, під керівництвом т.в.о. голови Виноградівської районної державної адміністрації Юдіти Петеі, відбулась робоча зустріч щодо обговорення пропозиції для перспективного плану формування спроможних територіальних громад за участі директора Офісу Івана Дем'янчука, експертів Офісу, керівництва Виноградівської районної державної адміністрації та районної ради, депутатів районної та обласної рад, голів сільських, селищних та міської рад, представників засобів масової інформації та громадськості.

Іван Дем'янчук зазначив, що проведення адміністративно-територіальної реформи в наш час набуває особливої актуальності. Основне призначення Офісу реформ в Закарпатській області – це співпраця з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, проведення інформаційно-роз'яснувальної роботи.

Олег Лукша проінформував про особливості проведення децентралізації в Україні та Європі та формування спроможних територіальних громад та переваги територіальних громад, які добровільно об'єднаються.

Юдіта Петеі зазначила, при формування спроможних територіальних громад необхідно враховувати в першу чергу думку населення, адже у Виноградівському районі неоднорідний етнічний склад населення.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: За принципової позиції ...

КОМЕНТАРІ