У Рівненській області рятувальники провели для дітей екскурсії до пожежно-рятувальних частин

У Рівненській області рятувальники провели для дітей екскурсії до пожежно-рятувальних частин

09.06.15 11:43 0 616
8 червня рятувальники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини смт. Володимирець та 5-го державного пожежно-рятувального поста смт. Рафалівка провели для школярів молодших класів навчальних закладів Володимирецького району екскурсії до пожежних частин.

За словами вчителів, діти давно хотіли ближче познайомитись із рятувальниками та їхньою професією. Під час екскурсії вогнеборці показали дітям пожежні автомобілі, захисне спорядження пожежних-рятувальників, пожежно-технічне озброєння для гасіння пожеж та рятування людей; розповіли про правила пожежної безпеки та дії в разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж тощо. Всі бажаючі мали змогу поуправлятися із пожежними водяними стволами.

Малеча залюбки фотографувались поруч з технікою та мала змогу посидіти в кабіні пожежного автомобіля і приміряти костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники детально розповідали дітям про свою працю та відповідали на їхні численні питання.

Екскурсії видалися дуже цікавими, а головне корисними для дітей, адже дали можливість познайомити дітей з професією героя-рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

Володимирецький РС

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: хустські ...
Наступна новина: Із зони АТО повернулися ...

КОМЕНТАРІ