В Чернігівській області небезпечна гра дитини з сірниками призвела до пожежі

В Чернігівській області небезпечна гра дитини з сірниками призвела до пожежі

09.06.15 15:44 0 651
З початку року на Чернігівщині внаслідок небезпечних ігор дітей з сірниками чи запальничками виникло 8 пожеж. Влітку, коли діти почали проводити багато часу на вулиці без належного нагляду дорослих, ризик виникнення пожеж значно збільшився.

Так, 6 червня о 19:40 у Городнянському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння стогу соломи на одному з приватних подвір'їв у с. Великий Листвен. До місця події прибув з райцентру державний пожежно-рятувальний підрозділ. Гасіння пожежі тривало близько 45-ти хвилин під час якого рятувальники завадили вогню охопити розташований поруч житловий будинок. Пожежею знищено 3 тони соломи. Як з’ясувалося, поки власниця подвір’я займалась по господарству, залишений без належного догляду її 7-річний син знайшов сірники і став з ними гратися біля копиці. Як результат, виникла пожежа. На щастя дитина не постраждала.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають батьків контролювати розваги дітей, не залишати їх без нагляду, а сірники чи запальнички зберігати у недоступних для малечі місцях. Виховуйте у дітей навички безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем та пожежонебезпечними приладами. Виділіть кілька хвилин на день для відвертої розмови з дітьми, щоб дати їм чіткі знання про те, як уникнути небезпечної ситуації. Пам’ятайте, що дитяча безпека залежить, насамперед, від дорослих!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Цьогоріч у літніх таборах і ...

КОМЕНТАРІ