У Державтоінспекції Рівненщини дали роз’яснення щодо ДТП за участю патрульного авто ДАІ (+фото)

У Державтоінспекції Рівненщини дали роз’яснення щодо ДТП за участю патрульного авто ДАІ (+фото)

09.06.15 12:25 0 683


08 червня о 15 годині у приміщенні управління Державтоінспекції в Рівненській області відбувся брифінг за участю керівництва УДАІ УМВС та представників засобів масової інформації, під час якого детально обговорили відео з реєстратора патрульного авто.

заступник начальника управління Державтоінспекції в Рівненській області зустрівся з журналістами, аби надати роз'яснення стосовно дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 6 червня в обласному центрі.

Крім цього, в мережі Інтернет було опубліковано відео дорожньо-транспортної пригоди з відеореєстратора патрульного автомобіля. Оприлюднене відео набуло широкого розголосу та активно обговорювалося громадськістю. У своїх коментарях деякі користувачі висловлювали думку, що відео змонтоване.



- Я особисто виїжджав на місце події, спілкувався з свідками та учасниками ДТП. З впевненістю можу сказати, що працівники ДАІ під час несення служби були тверезі. Даний факт підтверджують свідки ДТП та висновки медиків, — зауважив заступник начальника обласної Державтоінспекції Віктор Мороз.

У ході зустрічі присутні покадрово розібрали відео з реєстратора, який знаходився у службовому автомобілі ДАІ «Тойота Пріус».

Насамкінець підполковник міліції надав вичерпні відповіді на запитання представників засобів масової інформації.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині дворічний ...
Наступна новина: У Львові працівника ...

КОМЕНТАРІ