В Закарпатській області звернення громадян – на особливому контролі

В Закарпатській області звернення громадян – на особливому контролі

09.06.15 15:35 0 629
8 червня в Ужгороді відбувся семінар-навчання для керівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області з профільних та актуальних питань проходження державної служби.

Однією з центральних тем розмови були особливості порядку розгляду звернень та організації проведення особистого прийому громадян. Очільник міграційної служби краю Ігор Михайлишин підкреслив, це питання – пріоритетне. Люди повинні отримувати інформацію в повному обсязі та в максимально доступній формі. Крім того, начальник ГУ ДМС України в області звернув увагу присутніх керівників районних підрозділів на безперебійність роботи “гарячих ліній”.

З початку року лише керівництвом Головного управління на особистому прийомі прийнято майже 450 закарпатців, а на телефонну «гарячу лінію» надійшло понад три сотні звернень громадян, зокрема, щодо порядку оформлення закордонного паспорта нового зразка, його вартості, особливостей перебування іноземців на території Закарпаття.

Також учасники семінару обговорили положення Законів України “Про державну таємницю” та “ Про запобігання корупції ”.

Ольга Поштак,

головний спеціаліст по зв'язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Факт знесення ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ