Закарпаття: хустські пластуни здійснили «вилазку» в гори

Закарпаття: хустські пластуни здійснили «вилазку» в гори

09.06.15 11:32 0 663
Літо – сезон відпочинку та дитячого дозвілля. У вихідні школярі міста над Тисою, згуртувавшись, вирішили здійснити пішохідну екскурсію, протяжністю 12 км в гори. Вишкільний табір «Пласту» навіть придумав собі лісову назву – «Шалені мурахи».

-Разом з наставниками й друзями ми помандрували у село Крива. Дорога була довгою, але за дружніми розмовами та цікавими розвагами час спливав непомітно. Також ми вчились орієнтуватись на місцевості, розводити багаття, ставити намети, готувати їжу на вогні, контактувати з природою, – розповіла для редакції новин «Карпатського об'єктива» пластунка Наталя Букачевська.

Під час подорожі молодь також ознайомилась із символікою організації, присягою, вивчала «пластунські» пісні.

-Вишкіл та похід допомогли нам випробувати себе в різних видах діяльності, наповнити життя світлими та яскравими враженнями, – підкреслив інший скаут Петро Пилип. – Адже під час канікул важливо змістовно відпочити у колі однодумців, знайти нових друзів та отримати масу важливої інформації. Табірна атмосфера настільки всіх нас захопила, що здавалося, ніби ми поринули в легенду і навіть більше, немовби спільно творили реалістичну казку.

Слід зазначити, що пластуни міста над Тисою планують і в майбутньому мандрувати Закарпаттям, вивчати довкілля, географію та історію рідного краю, проводити неординарні змагання, впроваджувати інноваційні процеси в підготовку скаутів, а також пропагувати здоровий спосіб життя серед юні.

Марина АЛДОН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у зв’язку з ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ