В Закарпатській області виноградівський націоналіст вирушив на війну

В Закарпатській області виноградівський націоналіст вирушив на війну

10.06.15 17:32 0 605
8 червня 2015 року молодий житель Виноградова прибув у Піски. Націоналіст нестиме службу в лавах окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ" під керівництвом земляка Олега Куцина.

Виноградівські свободівці провели на війну, в епіцентр подій, селище Піски, побратима Івана. Закарпатець добровольцем вирішив піти до війська захищати рідну Україну від московського окупанта. Виявив бажання служити лише в "Легіоні Свободи", а саме в лавах підрозділу "Карпатська Січ".

"У переддень з короткої відпустки також відбув до війська інший наш побратим Олександр, який вже майже рік воює на передовій в батальйоні "Січ". Людина, яка стала живою легендою Виноградова. Він з честю пройшов Революцію гідності, разом з нами 20 лютого був у перших лавах з нашими героями, хлопцями з Небесної сотні. Скинувши банду Януковича, одним із перших пішов добровольцем у свободівський батальйон "Січ". Вояка у 27 градусний мороз, в дванадцятигодинному бою відморозив руки, і була велика загроза залишитись інвалідом. Але Бог любить праведних, і наш герой знову в лавах боротьби. Він разом з нашим побратимом Михайлом й надалі воюватиме на передовій. До речі, обоє хлопці нагороджені найвищими відзнаками війни "За мужність", – зазначив керівник Виноградівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Палінкаш.

Виноградівські свободівці взяли на себе всі витрати на спорядження та придбали квитки для нашого побратима.

Закликаємо небайдужих приєднуватись до нас. Війна ще не скінчилась, а ми повинні допомагати хлопцям, які воюють та кладуть свої молоді жаття за нас із Вами.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДСНС України закликає ...

КОМЕНТАРІ