У Львові громадські активісти та правоохоронці домовилися про співпрацю щодо попередження ДТП за участю велосипедистів

У Львові громадські активісти та правоохоронці домовилися про співпрацю щодо попередження ДТП за участю велосипедистів

10.06.15 20:40 0 626
У Львові побільшало автопригод за участю велосипедистів. Зокрема, лише минулого тижня у місті сталося 10 таких випадків. Як наслідок, травмувалися 11 людей.

Учора, 8 червня, у відділі Державтоінспекції міста Львова пройшла робоча зустріч керівництва підрозділу із представниками громадськості.

У заході взяли участь представники громадської організації «Львівська Асоціація Велосипедистів», «ВелоПатруль Львів», кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».

Начальник відділу Державтоінспекції Львова Тарас Гринюх зазначив, що необхідно консолідувати зусилля правоохоронців та громадськості щодо навчання учасників дорожнього руху, зокрема, велосипедистів, положень Правил дорожнього руху України.

В.о. командира роти ДПС ДАІ, старший лейтенант міліції Олег Сакерін зазначив, що інспектори ДПС орієнтовані щодо виявлення порушень у сфері безпеки велосипедистів.

Відтак, вже наступного тижня будуть проводитись рейди на вулично-шляховій мережі міста з метою запобігання ДТП за участю велосипедистів та попередження порушень ПДР з їх боку.

У результаті зустрічі заплановано налагодити співпрацю із велопрокатами, магазинами, майстернями щодо можливості розповсюдження тематичної продукції для велосипедистів із правил безпеки на дорозі.

Відділ Державтоінспекції міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ