На Ужгородщині піротехніки знищили два артснаряди часів Другої світової війни

На Ужгородщині піротехніки знищили два артснаряди часів Другої світової війни

10.06.15 09:39 0 539
8 червня о 13:25 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів у с. Тарнівці Ужгородського району. На вибухівку натрапив місцевий мешканець під час прокладання водогону для поливу садових дерев.

На місце події прибули фахівці-піротехніки з Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Вони вилучили із землі два артилерійські снаряди калібром 152 мм часів Другої світової війни, а також перевірили довколишню місцевість на наявність інших ВНП. Знайдені снаряди транспортували на військовий полігон, де о 17:30 знищили.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян із закликом бути обережними при проведенні земляних робіт, адже будь-якої миті людина може натрапити на відголоски війни. Якщо це сталося, не слід чіпати підозрілий металічний предмет і переміщувати його в інше місце. Категорично забороняється пробувати самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість треба позначити місце знахідки й повідомити про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або зателефонувати до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді латають ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ