«СЕ Борднетце-Україна» створить сотні додаткових робочих місць

«СЕ Борднетце-Україна» створить сотні додаткових робочих місць

10.06.15 19:29 0 509
До кінця поточного року товариство з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна» планує реалізувати інвестиційний проект АУДІ серії В9, що дасть змогу додатково створити ще 700 робочих місць.

«За 8 років свого функціонування невеличке пілотне виробництва, у якому працювали 100 людей, перетворилося на велике підприємство, — розповідає керівник фінансового відділу ТОВ «СЕ Борднетце» Олег Білобровко. — у нас працевлаштовано близько 3400 осіб».

«СЕ Борднетце-Україна» виготовляє електричні частини для автомобілів «Фольксваген Гольф». Загалом у місяць їх випускають понад 300 тисяч. Уся продукція реалізовується за кордон.

Підприємство функціонує 24 години на добу. Це безперервне, трьохзмінне виробництво. Перед тим, як приступити до роботи, кожен новий працівник проходить п'ятиденний курс навчання. А потім ще протягом місяця працює під наглядом.

До слова, за минулий минулий рік підприємство сплатило близько 100 мільйонів гривень податку.

«Це унікальне підприємство, що формує приблизно 11% виробництва всієї Тернопільської області, — підкреслив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. — Тут немає заборгованостей ані по зарплаті ані по виплатах у пенсійний фонд. Підприємство займає активну життєву позицію і постійно працює у напрямку розвитку».

Довідково

Товариство з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна» — міжнародна компанія, заснована фірмою Сумітомо Електрік Борднетце у 2006 році. Спецілізується на виробництві суцільних кабельних мереж для автотранспортних засобів та зборів. Підприємство стало системним розробником і постачальником продукції для моделей Фольксваген, Шкода, Сеат, Ауді та мікроавтобусів Фольксваген. Група компаній представлена заводами і представництвами, які розташовані у різних країнах світу з понад 10 тисячами працівників.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові на працівника ...

КОМЕНТАРІ