Хмельниччина здобула нагроди на XXVII Міжнародній агропромисловій виставці “АГРО-2015”

Хмельниччина здобула нагроди на XXVII Міжнародній агропромисловій виставці “АГРО-2015”

10.06.15 16:58 0 556
Стало доброю традицією для аграріїв області демонструвати кращі зразки своєї продукції на виставково-ярмаркових заходах країни. Важливим екзаменом стала XXVII Міжнародна агропромислова виставка “АГРО-2015”, що проходила 3-6 червня 2015 року у м.Київ. Вона об'єктивно заслуговує всесвітнього визнання вже багато років і є найбільшою загальнодержавною подією в агропромисловому секторі України. Цього року відвідувачі вкотре змогли у тому переконатися.

Показати здобутки нашого регіону у столицю вирушила делегація на чолі з заступником голови обласної державної адміністрації Володимиром Кальніченком. На даному виставковому заході агропромисловий комплекс Хмельницької області був представлений як єдина експозиція “Аграрна Хмельниччина”, що поділена на дві частини – торгову та презентаційну.

У виставці взяли активну участь понад 30 підприємств харчової та переробної промисловості, сільгосппідприємства нашої області, Хмельницька державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук України.

Організаційний комітет високо оцінив рівень підготовки подолян до виставки, а також відзначив актуальність тих напрямів розвитку галузі, які були представлені в експозиції. Хмельничани продемонстрували потенціал та інвестиційну привабливість агропромислового комплексу області, налагодили ділові контакти між науковими організаціями та науково-виробничими підприємствами.

За підсумками XXVII Міжнародної агропромислової виставки “АГРО-2015” “Золотою медаллю” нагороджено:

- Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації у номінації “За краще висвітлення регіонального розвитку та представлення експозиції серед областей України”

- ПАТ “Хмельницька маслосирбаза” у номінації “Виробництво високоякісних молочних продуктів харчування”

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ