В Івано-Франківську обговорили енергетичний розвиток міста

В Івано-Франківську обговорили енергетичний розвиток міста

10.06.15 16:26 0 554
9 червня відбулося громадське обговорення проекту змін до Програми сталого енергетичного розвитку міста

Керівник відділу енергозбереження та екології Іван Дмитрученко доповів про зміни, які планується внести до Програми енергетичного розвитку міста. Він акцентував увагу на необхідності вживання заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності у бюджетних закладах та установах, житлових будівлях, громадському транспорті, муніципальному громадському освітленні та на комунальних підприємствах міста.

Серед важливих аспектів пропонованих змін до програми також було обговорено зменшення викидів вуглекислого газу з метою покращення ситуації в екологічній сфері.

Присутні на обговоренні депутати міської ради висловили свої думки щодо пропонованих змін до Програми, при цьому зауважили стосовно економічної недоцільності втілення окремих її пунктів.

Так, Володимир Чорноус наголосив на тому, що достатньо ефективним буде втілення змін щодо збільшення енергоефективності муніципальних та житлових будівель, але при цьому зазначив, що мінімальної економії можна буде досягти при фінансуванні таких пунктів Програми як муніципальне громадське освітлення, водопостачання та водовідведення.

Також досить гострого обговорення набуло питання стосовно ефективності заходів, яких було вжито в рамках діючої Програми сталого енергетичного розвитку міста. Крім того депутати Івано-Франківської міської ради дискутували з керівником профільного відділу про принципи підрахунку економії від виділення коштів на заходи.

У результаті обговорення присутні погодились на важливості ефективної реалізації Програми та досягнення поставлених цілей щодо енергозбереження та покращення екологічної ситуації в Івано-Франківську.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному відбувся І ...
Наступна новина: В Тернополі у навчальних ...

КОМЕНТАРІ