Чернівці: Внесено зміни до переліку видів суспільно корисних робіт

Чернівці: Внесено зміни до переліку видів суспільно корисних робіт

10.06.15 13:09 0 520
До переліку видів громадських робіт, які відповідають інтересам територіальної громади, належать до суспільно корисних робіт та організовуються за участю підприємств, організацій та установ міста Чернівців у 2015 році, рішенням виконавчого комітету міської ради внесено зміни.

У разі залучення зареєстрованих безробітних до громадських робіт фінансування організації таких робіт здійснюватиметься за рахунок коштів місцевих бюджетів або Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Благоустроєм, озелененням та впорядкуванням територій міста (державних та комунальних підприємств, установ, організацій, об'єктів соціальної сфери, зон відпочинку та туризму), ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, упорядкуванням придорожніх смуг, облаштуванням та розчистка стічних водовідвідних канав у Чернівцях займатиметься Чернівецька обласна асоціація «Техноспорт». ГО Чернівецька обласна організація «Українське товариство сліпих» виконуватиме супровід інвалідів по зору.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Громадські ...

КОМЕНТАРІ