В Луцьку завершилася Міжнародна журналістська конференція “Роль ЗМІ в суспільстві”

В Луцьку завершилася Міжнародна журналістська конференція “Роль ЗМІ в суспільстві”

10.06.15 19:10 0 569
У Волинському обласному театрі ляльок відбулося закриття міжнародної журналістської конференції “Роль ЗМІ в суспільстві”.

Протягом двох днів тривала продуктивна робота, під час якої напрацьовувалися механізми взаємодії між засобами масової інформації, владою, громадським сектором. Заняття у секціях проводили провідні спеціалісти в галузі журналістики і самоврядування Волині, фахівці із Києва, Львова, Республіки Польща.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев висловив слова глибокої вдячності організаторам та учасникам конференції. Він також щиро подякував голові Міжнародної асоціації журналістів “4-Влада”, модератору конференції Хенрику Кошьчєльни за сприяння у розвитку традицій добросусідства, партнерської співпраці з органами місцевого самоврядування, державної влади, неурядовим організаціям та суб'єктам господарської діяльності Республіки Польща. За плідну співпрацю та з нагоди шістдесятиріччя він вручив Хенрику Кошьчєльни Почесну грамоту Луцького міського голови. З нагоди ювілею Хенрику Кошьчєльни також були вручені відзнаки Волинської обласної ради, Волинської державної телерадіокомпанії.

Для учасників конференції музичні твори виконав камерний оркестр “Кантабіле”. Патріотичні пісні прозвучали у виконанні Державного академічного Волинського народного хору.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ