Закарпаття: протягом тижня в області скоєно 4 вбивства

Закарпаття: протягом тижня в області скоєно 4 вбивства

10.06.15 18:26 0 703
Черговий брифінг для журналістів у прес-центрі УМВС провели начальник відділу інформаційних технологій Михайло Свистак, начальник ДСО при УМВС Андрій Литовченко та тво начальника УДАІ Михайло Місарош.

Протягом тижня в журналі єдиного обліку зареєстровано 1608 заяв та повідомлень, з них 446 слідчі внесли відомості до ЄРДР та розпочали кримінальні провадження. За результатами розгляду кримінальних проваджень 23 особам вручили повідомлення про підозру у вчиненні 34 кримінальних правопорушень. За згаданий період оперативники розшукали 2 злочинців, які переховувались від органів досудового слідства та 1 безвісно зниклу особу.

На території області зареєстровано 6 фактів незаконного обігу зброї.

Протягом тижня за скоєні адміністративні правопорушення працівниками громадського блоку та співробітниками ДАІ складено 484 адміністративних протоколів, із них: 22 адміністративних протоколів по ст.130 КУпАП (керування транспортних засобом в стані алкогольного сп`яніння).

За тиждень на території області мали місце 17 ДТП, з яких 15 розкрито.

В області й надалі продовжують викрадати велосипеди. За 7 днів у нашому краї поцупили 18 великів з яких 8 в Ужгороді. Із 289 таких крадіжок вже по 78 правопорушеннях, 45 особам повідомлено про підозру.

Протягом тижня в області скоєно 4 вбивства, із них: 3 в стані алкогольного сп'яніння.

Відтак представники сам-медіа задали запитання щодо ефективності роботи камер відеоспостереження. Михайло Місарош повідомив, що з 43 камер у місті – 11, які не працювали, викрали. Взагалі проблема з відеокамерами стала досить наболілою, оскільки фіксування на відеокамеру дозволяє значно легше вирахувати злочинця. З інших камер також є непрацюючі, отже цю проблему провинна вирішити міська влада.

9 червня в обласному центрі працівники ДАІ проводили спільний рейд з журналістами щодо виявлення «оленів». За півгодини на порушинків правил паркування склали 6 адмінпротоколів.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Питання ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ