В Луцьку оперативна нарада у міській раді розпочалася з вручення Почесних грамот та Подяк міського голови

В Луцьку оперативна нарада у міській раді розпочалася з вручення Почесних грамот та Подяк міського голови

10.06.15 17:20 0 783
На початку шньої оперативної наради міський голова Микола Романюк вручив відзнаки.

Він нагородив Почесною грамотою за вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту в місті Луцьку, пропаганду здорового способу життя, залучення дітей та молоді до активних занять фізичною культурою та спортом, підготовку спортсменів високого класу, а також з нагоди 70-річчя від дня народження заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України, ветерана фізичної культури і спорту Вайнера Геннадія Яковича.

За активну громадянську позицію, допомогу сім'ям, які потребують особливої соціальної підтримки, а також вагомий внесок у проведення сімейного фестивалю добра «Острів дитинства» було вручено Подяки міського голови: колективу відділення Нотаріальної контори України у Волинській області (голова Курта Наталія Володимирівна); колективу медичного центру «Благомед» (директор Масальова Наталія Володимирівна); Дейні Володимиру Юрійовичу, приватному підприємцю; Муравчук Наталії Іванівні, приватному підприємцю.

За допомогу сім'ям, які потребують особливої соціальної підтримки, а також організацію сімейного фестивалю добра «Острів дитинства» Подяку міського голови також було вручено Журавльовій Наталії Миколаївні, керівнику Творчої STUDIO N.Zh.

Подяку міського голови за вагомий особистий внесок у соціально-культурний розвиток міста Луцька, участь у підготовці та проведенні фестивалю сучасного мистецтва «Art territory: місто творців» отримала координатор проекту «Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту з метою розвитку міст з польсько-українського прикордоння» Семенюк Олена Вікторівна.

За сприяння у проведенні фестивалю сучасного мистецтва «Art territory: місто творців» Подяки було також вручено Вайману Руслану Олексійовичу, генеральному директору приватного акціонерного товариства «Луцький домобудівельний комбінат»; колективу Волинської обласної молодіжної громадської організації «Студентська рада Волині» (голова Жиговець Неля Василівна); колективу Волинської округи Пласту – національної скаутської організації України (голова Лапковський Олег Юрійович); колективу мистецького об'єднання «Magic Art Group» (керівник Тищук Юрій Степанович); Калькову Андрію Вікторовичу, художнику; Літвіновій Вікторії Валеріївні, ведучій радіостанції «СіД FM».

Микола Романюк подякував нагородженим за співпрацю, акцентуючи на тому, що саме завдяки їхньому ентузіазму, старанням, небайдужості тисячі лучан мали можливість змістовно відпочити. Міський голова побажав усім міцного здоров'я, щастя, добра та благополуччя.

Міський голова Микола Романюк представив учасникам наради Паращія Юрія Степановича, директора ДКП «Луцьктепло» і побажав йому удачі на новій посаді. Також запевнив, що міська влада співпрацюватиме з підприємством щодо вирішення проблем, які там виникли, та щоб жителі міста були з теплом.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ