Чому потрібно користуватися натуральною косметикою?

Чому потрібно користуватися натуральною косметикою?

10.06.15 00:54 0 935
Ми можемо спостерігати за тим, що популярність всього натурального з кожним днем ​​стрімко зростає. Не стала винятком і натуральна косметика. Вона знайшла свого споживача, який зміг оцінити ті величезні переваги, які відрізняють її від синтетичних пропозицій.

Склад натуральної косметики

Натуральною називають ту косметику, яка складається більш ніж з 95% натуральних компонентів. Саме тому вона дбайливо і безпечно доглядає за обличчям і тілом, не викликаючи звикання і не маючи побічних ефектів. Вся натуральна косметика виготовляється на основі натуральних олій. А ми знаємо, що всі вони насичені вітамінами, мікроелементами, аксіонтідантамі та іншими важливими компонентами, які на 95% ефективніше засвоюються, ніж їх штучні аналоги, засвоюваність яких до 15%.

Ефірні масла добре впливають на функцію росту і гормонального розвитку. Важлива роль їх полягає і в тому, що вони є антисептиками, які підвищують імунітет і активують захисні функції шкіри.

Варто зауважити, що до складу натуральної косметики вітамінів, мінералів і поживних мікроелементів входить на 50% більше, ніж в продукт синтетичного походження. Екологи провели дослідження, результати яких показали, що з 10 500 хімічних речовин які використовуються в косметології, тільки 11% можна віднести до безпечних!

Що б органічна продукція мала більший термін придатності, використовують консерванти, які теж мають натуральне походження. Наприклад, масло авокадо, пророслі зерна пшениці, екстракт кісточок грейпфрута, кора чорної верби та інші. Все це природні вітаміни різних груп, які живлять і дбайливо відновлюють нашу шкіру.

Креми і маски зроблені з натуральних компонентів здатні вирішити большенство дермотологіческіх захворювань шкіри, таких як дерматит, екзема і т.д.

Важливо і те, що натуральна косметика не викликає звикання. Нехай, результат і не побачимо через тиждень користування, але завдяки тому, що задіюються природні процеси відновлення клітин в організмі, ми отримаємо тривалий ефект омолодження.

Вся органічна продукція сертифікована. Тому, якщо на упаковці стоїть знак сертифікації, це означає, що продукт складається, з натуральної екологічно чистої сировини і в ньому немає хімічних добавок.

Зараз придбати натуральну косметику не складає труднощів, оскільки багато магазинів та інтернет-магазинів, пропонують широкий вибір товару не тільки роздрібному покупцеві, а й постачальнику, який зацікавлений купити натуральну косметику оптом.

Стаття підготовлена ​​за матеріалами інтернет-магазину косметики vigorcosmetics.com.


Источник: http://vigorcosmetics.com/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Тернопіль: триває ...

КОМЕНТАРІ