Де вигідніше купувати авіаквитки

Де вигідніше купувати авіаквитки

10.06.15 14:14 0 1322
На сьогоднішній день найнадійнішим видом транспорту сміливо можна назвати авіаційний транспорт. Звичайно, ви можете не погодитися зі мною. Адже часто ми бачимо з екранів телевізорів, авіаційні катастрофи, з великою кількістю загиблих. Це правда, але така катастрофа буває одна за певний проміжок часу, а на дорогах від автомобілів гине скільки людей? Нам же кожну аварію не показують. А якщо взяти у масштабі цілого світу? Уявляєте скільки це багато. Як би там не було, але авіаційний транспорт вибирає все більша частина мешканців земної кулі.

Основні переваги повітряного транспорту. Історія розвитку.

А все починалося з того, що брати Райт, сконструювали аероплан «Флаєр-1», і на ньому здійснили перший політ. І хоча тривав він всього 12 секунд, і зміг подолати всього 37 метрів, але це був початок авіації. А Америка стала першою країною, де виготовили аероплан. Але не довго вона залишалася лідером у цій галузі, провідні країни Європи не відставали, і пройшло якихось 5 років і Франція стала лідером у виготовленні аеропланів. Авіація почала бурхливо розвиватися, один за одним в небо здіймалися аероплани Росії, Німеччини. Саме німецькому професору Г. Юнкерсу вдалося виготовити перший праобраз існуючих нині повітряних суден. З першого польоту до сьогодення пройшло трохи більше 200 років. І сьогодні ми можемо побачити літаки, які долають відстані зі швидкістю звуку, надпотужні, над швидкі комфортабельні лайнери, подорожувати в яких – одне задоволення.

Чому вибирають літак, як спосіб переміщення.

З кожним роком популярність авіа перельотів все зростає. Більшість пасажирів вибирають літак, щоб дістатися до певної точки земної кулі. Звичайно, якщо тобі треба переміститися на невелику відстань, то ти вибереш автомобіль, потяг, а то і велосипед, якщо це не далеко. А от на великі відстані найкраще підійде літак. По-перше, економія часу, якщо немає надпотужного потягу, то швидше літака немає нічого. По-друге, існують такі місцевості, куди крім літака нічого не їде. Наприклад приполярна місцевість у деяких країнах ( Норвегія, Канада та інші). Доріг там немає, водний транспорт не може проїхати, тому що все вкрите льодом, і залишається тільки гелікоптер, або літак.

Пошук авіаквитків через Інтернет.

Отже, у вас відпустка, і ви плануєте дістатися до місця призначення літаком. Сьогодні існує безліч компаній, які пропонують вам послугу авіаквитки онлайн. Що це таке? Просто ви заходите на сайт такої компанії (наприклад, flights24.com.ua), де вам надають інформацію про те, в якої авіакомпанії найдешевші квитки на той чи інший рейс. Вам нададуть інформацію про всі компанії, вартість квитків, а ви самі зможете обрати собі перевізника. Головне полягає в тому, що квиток на цьому сайті вам не продадуть, і навіть не забронюють, вас пере направлять безпосередньо в авіакомпанію або туристичне агентство. І там ви зможете придбати квиток, скориставшись банківською карткою. Як бачите все швидко і просто, ви отримаєте вигідні пропозиції, збережете власний час і гроші. Не будете нервувати, шукаючи квитки, а головне отримаєте позитивний настрій на весь відпочинок.



Джерело: http://www.flights24.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: 13 спортсменів з ...

КОМЕНТАРІ